Skip to content

Vrouw-en kindcentrum
Talentontwikkeling na verlies en/of trauma

In het Vrouw- en Kindcentrum van Claudia van Ombergen mag je zijn wie je bent. Hier gaat het om jou: jouw verhaal, wensen en doelen. Claudia van Ombergen biedt vernieuwende, impactvolle, integrale begeleiding aan vrouwen en kinderen. Daarbij kijken we voorbij diagnoses, trauma’s en belemmeringen naar wie je werkelijk bent. Je leert ervaren, doorbreekt patronen, haalt lessen uit gebeurtenissen en neemt de volledige regie over je eigen leven.

Claudia Van Ombergen Vrouw-kindcentrum

Integraal begeleidingstraject

Body, mind en soul zijn met elkaar verbonden en werken nauw samen. Dit is het uitgangspunt van onze trajecten van het Vrouw- en Kindcentrum. In een intakegesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. Hierna krijg je een begeleidingsvoorstel. Na akkoord van jou en/of je ouders gaan we van start. De kosten van een intakegesprek zijn € 195,-. Bij afname van een begeleidingstraject verrekenen we de investering.

Pak je kracht

Met behulp van de 3V-methode® begeleiden we je naar de kern van het probleem. Naar de oorzaak van het ongewenste gevoel, gedachte of gedrag. We maken het onzichtbare zichtbaar. Je krijgt tools in handen om weer in je eigen kracht te komen. Ben je bereid actie te ondernemen, jezelf én je eigen talenten te ontdekken? Stap dan uit de macht, pak je kracht en leid je ideale leven!

Claudia van Ombergen is gespecialiseerd in:

  • Zwangerschap
  • Geboortetrauma
  • Verliesverwerking van miskraam en stilgeboorte
  • Seksueel misbruik van kinderen, jonge vrouwen en zwangeren

Vragen? Stel ze ons. We helpen je graag!

Telefoon 06 46 53 50 54

info@claudiavanombergen.com

“Inzicht geeft
een ander uitzicht!”

Claudia van Ombergen

“Inzicht geeft
een ander uitzicht!”

Claudia van Ombergen
Back To Top