Skip to content
Melanie beoordeling

Melanie

Met 28 weken zwangerschap voelde ik mijn baby nauwelijks meer bewegen, na een controle bij de verloskundige bleek dat alles goed was met mijn baby. Toch voelde ik dat ‘iets’ was, ik kon het niet concreet maken. Ik maakte een afspraak bij Claudia en de oorzaak werd zichtbaar. Bepaalde emoties van mij vormden een belemmering voor mijn baby in mijn buik en dat probeerde hij mij duidelijk te maken.

Claudia heeft mij super geholpen met emoties te los te laten, dichter bij mezelf te komen, te accepteren zoals het is en te groeien als persoon. Ook heeft ze mij geleerd om mij en mijn baby te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Dit consult heeft mij zoveel opluchting en verlichting gegeven. De volgende dag voelde mijn baby zich weer helemaal goed in zijn lichaam en bewoog en deed weer zoals altijd. Ik ben Claudia heel erg dankbaar voor dit mooie bijzondere traject en het mooie contact dat ik met mijn baby mocht ervaren!

Gwen beoordeling recensie

Gwen

Mijn dochter van 8 heeft een traject bij Claudia gehad. Ze ervaart de behandeling als erg prettig, ze ziet het als een uitje en ze heeft er ook veel baat bij. Mijn dochter kon ‘s nachts niet zindelijk worden, daardoor droeg ze een luier. Voordat wij bij Claudia kwamen hadden wij al vele medische artsen (professoren) als natuurgeneeskundige artsen en therapeuten bezocht. Echter zonder enige verandering, zelfs geen kleine verandering. Nadat onze dochter één behandeling bij Claudia heeft gehad, was er al een positieve verandering opgetreden in het zindelijkheidspatroon van onze dochter. Na drie behandelingen was onze dochter helemaal zindelijk! Ik kan niks anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik Claudia heb leren kennen.

Beau Jorn Mecx beoordeling

Beau en Jorn

Claudia heeft ons fantastisch geholpen bij de slaapproblemen van onze zoon. Na jaren tobben, veel verschillende methodieken te hebben geprobeerd, heeft Claudia ervoor gezorgd dat we allemaal weer een goede nachtrust hebben. En hebben we gezin weer de balans terug gevonden en we gaan positief de toekomst tegemoet. Mocht u ook dergelijke problemen ervaren, alstublieft, zoek niet verder en neem contact met haar op!

Back To Top